21-10-08

Jong VLD op ronde door Limburg!

                          

                       “ Jongeren gaan volluit voor het Open VLD Bestuur”

 

 

 

Om de jongeren van Jong VLD te promoten voor de komende bestuursverkiezingen zijn Filip Decat en Frederick Vandeput aan een ronde door Limburg bezig. Door hun actie willen ze zoveel mogelijk jongeren in het bestuur van Open VLD krijgen. Hun actie geldt voor alle niveau`s. Frederick, Filip en alle andere jongeren kandidaten krijgen hierbij volluit steun van Jong VLD Limburg.

Samen met de ronde door Limburg is er voor de promotie van de Limburgse jongeren een website gemaakt.

Op www.jongvldlimburg.be kan je alle jongeren vinden  van Jong VLD die deelnemen aan de Limburgse bestuursverkiezingen, zowel lokaal, regionaal als nationaal. (Voor het nationaal partijbestuur zijn er 5 kandidaten, voor de lokale besturen zijn er in totaal maar liefst 73 jongeren kandidaat.)

Jong VLD Limburg roept alle Open VLD Leden op om massaal op jongeren te stemmen! Jongeren zijn de toekomst!

 

Bijgevoegd treft u een foto aan waarop Filip Decat, Frederick Vandeput en Roel Van Broeckhoven samen met de jongeren van Jong VLD Sint-Truiden de actie “ stem op jongeren” promoten. En ook Pascal Vossius, schepen, steunt de jongeren volluit!

 

 

 

Voor verder informatie kan u terecht bij

Roel van Broeckhoven, voorzitter  0486 02 54 61

Liesbet Deben, politiek secretaris 0496506682

Filip Decat, afdelingscoach

Frederick Vandeput, communicatie verantwoordelijke

 

vld.nieuwscafé

 

17:42 Gepost door jong vld Sint-Truiden in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

 

vld3

 

vld2

vld

Tijdens het weekend van 11 en 12 oktober is jong VLD St-Truiden internationaal gegaan. We werden door jong VLD Limburg uitgenodigd om samen met onze noorderburen van JOVD een symposium te houden. In de voormiddag hielden we  een debat rond het legaliseren van drug en in de namiddag over de vrije meningsuiting.

 

Het waren levendige debatten die de jongeren zeker en vast aangingen. Ondermeer onze nationale voorzitter, Minister Marina Keulen en Laurence Libert  waren erbij in Maastricht.

 

Na afloop van deze mooie dag hebben de Nederlanders ons het uitgaansleven in Maastricht leren kennen tot in de vroegen (late) uurtjes. Maar goed dat we bleven slapen in een hostel.

 

Meer inhoudelijke aspecten van de dag zal je later in onze newsflash kunnen lezen.

17:38 Gepost door jong vld Sint-Truiden in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |